Sâmbătă. Am stat în bucătărie toată ziua. Am gătit ostropel de pui, piure, pâine de casă și după amiază eclere.
Am inceput prin a face crema princesse ( crema de vanilie fiarta amestecata cu frișcă). Cât am pus crema la răcit m-am apucat de coji.
Cuptorul meu este cam vechi și a trebuit să stau cu ochii pe ele, dar au ieșit.
Le-am umplut, glazurat și chiar daca era deja ora 18:00, am savurat fiecare câte unul.
Au ieșit foarte gustoase.
sunt prajiturile mele preferate, dar nu am facut niciodata in casa.Arata nemaipomenit!
RăspundețiȘtergereÎți recomand să încerci!
ȘtergereCat de bine arata! Nu m-am incumetat niciodata sa fac eclere.
RăspundețiȘtergereNu este atât de complicat precum s-ar crede. Merita incercat! Gustul este unul autentic, diferit de cel găsit pe la majoritatea cofetăriilor.
ȘtergereO sa iau in considerare anul acesta să incerc și eclerele.
ȘtergereArata apetisant! Eu mai faceam si cu crema fiarta de lapte cu cacao. Ies la fel de bune.
RăspundețiȘtergere