luni, 22 noiembrie 2021

Blogonoiembrie 2021: Ziua 21- Canale de youtube

 Astăzi prezint câteva canale de Youtube pe care le urmăresc.



1. Jady A. https://m.youtube.com/c/JadyAlvarez

Jady este o mama creștină, cu 5 copilași educați acasa. Am învățat foarte multe informații utile atât pe parte de homeachooling, cât și în general, viața de familie, educarea copiilor. 

2. Raluca Gheorghe https://m.youtube.com/c/RalucaGheorgheVlog

 Pe Raluca o urmăresc de multă vreme. Este o mămică de 3 copilasi pe Pământ, 2 in Cer și unul in burtica. A trăit în Germania, dar acum s-au întors în România. Unul dintre copilașii care acum e in Cer a fost născut cu probleme mari de sănătate. A trăit 5 ani, 5 ani in care părinții ei au dat totul. 

Raluca a trecut de la religia catolică la cea protestanta, dar modul în care își organizeaza viața de familie mă motivează și este o sursa de inspirație pentru mine.

3.  Angela Braniff https://m.youtube.com/channel/UCoh0iC03xsDvmqWir2wh5ag

 Angela Braniff locuiește la ferma împreună cu familia ei numeroasă (8 copii). Aceasta femeie strălucește. Mă inspiră de foarte multe ori pe parte de homeschooling, organizarea casei sau rețete. Apreciez foarte mult munca ei. 

4.  Thabitha- This Mama house-https://m.youtube.com/c/ThisMamasHouse 

Pe canalul Thabithei poți să găsești idei despre organizarea casei, curatenie, meniuri, rețete. Apreciez faptul că deși este tânără, este foarte priceputa in ale casei. De asemenea și la ea găsesc motivație de a face din casuta noastră " un coltisor de Rai".

5.Sara - CuibulSarei- https://m.youtube.com/c/CuibulSarei/featured

 Sara este o mămică româncă cu 3 copii, locuiește de câțiva ani în America. Și ea face homeschooling. Îmi place cum își educă copiii. 

6.Megan - Megan Fox Unlocked -https://m.youtube.com/c/MeganFoxUnlocked/about

Megan este menonită. Îmi place să descoper modul de viață al acestor oameni. Este o mama tânără cu 3 copilași. Pe canalul ei poți găsi idei diy, idei de rețete, organizarea casei, croitorie. 

 Aceste canale de Youtube mă inspiră pe mine, dar asta nu înseamnă că mă aliniez perfect cu toate informațiile. Culeg informațiile pe care le consider utile pentru casa și familia mea. Mai sunt și alte canale unde am găsit diferite idei grozave, dar am ales sa le prezint doar pe acestea.

Voi ce canale de Youtube urmariti?

Un comentariu: