sâmbătă, 1 aprilie 2023

Doza pentru suflet

     Programul "Doza pentru suflet" este adresat femeilor și a fost creat pentru a oferi o experiență inspirațională și de creștere personală înainte de sărbătorile de Paște. 

 

         Programul constă în mici provocări zilnice pe care le poți îndeplini într-un timp scurt și care te vor ajuta să-ți îmbunătățești starea de spirit și să-ți dezvolți latura creativă și spirituală.

 

        Un alt aspect important al programului este cultivarea gândirii pozitive și a recunoștinței. Fiecare provocare zilnică îți va oferi o oportunitate de a reflecta asupra lucrurilor bune din viața ta și de a recunoaște toate motivele pentru care ar trebui să fii recunoscătoare. Această practică poate ajuta la reducerea stresului și anxietății și la îmbunătățirea stării generale de bine.

 

       Programul "Doza pentru suflet" își propune să fie un spațiu sigur și pozitiv în care femeile pot să se conecteze între ele și să își împărtășească experiențele și gândurile. Fiecare provocare poate fi completată individual sau în grup, iar rezultatele pot fi partajate prin intermediul grupului de facebook. 

 

     Este o oportunitate excelentă pentru femei de a-și îmbunătăți starea de spirit și de a-și dezvolta latura spirituală înainte de sărbătorile de Paște. Provocările zilnice sunt ușor de îndeplinit și te pot ajuta să te conectezi cu tine însăți și cu lumea din jurul tău. În plus, resursele suplimentare oferite îți pot îmbogăți practica spirituală și te pot ajuta să te simți mai împlinită și mai încrezătoare în ceea ce privește viața ta.

 

   Te poti inscrie , trimitand o cerere pe acest grup https://www.facebook.com/groups/608993004090176/

 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu